Update

Weekendhilsen for uge 15

Legepladsen
I påsken blev legepladsen repareret. Faldunderlaget blev genetableret og andre ændringer fandt sted. Desværre er det ikke blevet repareret som aftalt og derfor har vores arkitekt ikke godkendt arbejdet. Dette betyder at arbejdet skal gøres om og vi afventer en plan for det. Imellem tiden bruger vi legepladsen i de perioder hvor det er forsvarligt og benytter os ellers af de ekstra ressourcer fra pædagogisk vikarbureau, vi har fået tilført.

Akustik
I påsken blev der også opsat støjreducerende plader i en del af gangarealet ved børnehavegrupperne og inde på Sekstanten.
Onsdag d. 18. april bliver der så igen foretaget målinger på efterklangstiden. Hvis de viser sig tilfredsstillende, vil arbejdet blive sat i gang i resten af institutionen.
Vi har bedt om at arbejdet finder sted hurtigst muligt og i weekender, så det ikke påvirker os i hverdagene.

Motorik & Rytmik
Vi har ventet længe på vores ”bølge” – store blå skummoduler - men nu er den endelig i huset. Modulerne bliver suppleret med rullemadrasser samt faldskærme, bolde, taktile skiver, musikinstrumenter og meget andet. Alt hvad vi skal bruge for at lave motorisk sjove og udfordrende aktiviteter med børnene indendørs.

Glemmekasser
Vores hus-tømrer Steven kommer og opsætter glemmekasser i både børnehave- og vuggestueindgangen på onsdag. De vil blive tydeligt markeret, så I forældre ved hvor I skal lede efter stort og småt.
Det er dog stadig en meget god ide med navn i alt tøj og overtøj.

Forældremøde
Husk at der er stue-forældremøder tirsdag d. 24. april fra kl. 18 – 20.
Tilmeldingslisten finder I på jeres stuer.

God weekend til jer alle fra

Charlotte