Opstarten

i Columbus

Opstarten i Columbus

At starte i vuggestue eller børnehave er noget helt specielt. Alt er nyt og spændende, men det kan også virke skræmmende og overvældende. Både for barn og forældre. Det har vi stor erfaring med og tager blidt hånd om.

Hvad er det for en hverdag, der venter?

Når I har sagt ’ja, tak’ til en plads i Columbus, går tandhjulene i gang hos os.

Den første tid

Det første der sker er, at I modtager et brev direkte fra den stue, jeres barn skal starte på, med en velkomst og lidt praktisk info. Når brevet er landet hos jer, skal I ringe til stuen og aftale nærmere med den pædagog, som skal introducere jer til den nye hverdag i Columbus.

Den første tid vil vi som udgangspunkt tilbringe sammen med jer på stuen, hvor vi har fokus på barnets behov og personlighed – og jer, som familie. Det er vores erfaring, at en god dialog mellem os og jer har afgørende betydning for en tryg tilknytning. Både i starten, men også på længere sigt.

Jeres barn vil lære medarbejdere og børn på stuen at kende. Igen handler det om tryghed og her er både voksne og børn med til at omfavne jeres barn, så det bliver en del af fællesskabet på stuen.

Vi lover, at I vil møde kompetente og fleksible pædagoger, som vil gøre deres bedste for at opbygge trygge relationer i den første tilknytningsperiode. Vi anerkender fuldt ud, at det kan være et følelsesmæssigt stort skridt at skulle overlade sit barn til andre.

Vi tilbyder altid en forældresamtale efter ca. 3 måneder, men I kan også altid bede om en samtale tidligere, hvis I har behov. Herefter tilbyder vi en samtale hvert år omkring barnets fødselsdag.