Sådan starter

du i Columbus

Det at starte i vuggestue eller børnehave er noget magisk. Alt er nyt og spændende men det kan også virke skræmmende og overvældende for både barn og forældre. Hvad er det for en hverdag der venter?

Når I har sagt ja-tak til en plads i Columbus så går tandhjulene i gang hos os.

I modtager et brev direkte fra den stue I skal starte på, med en velkomst og lidt praktisk info. Når I har modtaget brevet, skal I ringe til stuen og aftale nærmere med den pædagog, som skal introducere jer til den nye hverdag i Columbus.

Den første tid vil vi som udgangspunkt tilbringe sammen med jer på stuen, hvor vi har fokus på barnets behov og personlighed, – og i det hele taget jer som familie. Det er vores erfaring at en god dialog mellem os og jer har afgørende betydning for en tryg tilknytning.

Jeres barn vil naturligvis også i den første tid lære de andre medarbejdere og børn på stuen at kende, så jeres barn bliver tryg ved alle på stuen.

Vi lover at I vil møde kompetente og fleksible pædagoger som vil gøre deres bedste for at opbygge trygge relationer i den første tilknytnings-periode, da vi anerkender at det kan være et følelsesmæssigt stort skridt at skulle overlade sit barn til andre.

Vi tilbyder altid en forældresamtale efter ca. 3 måneder – men I kan også altid bede om en samtale tidligere, hvis I har behov.

Herefter tilbyder vi en samtale hvert år omkring barnets fødselsdag.

Sådan starter du i Columbus