Samarbejdet og kommunikationen

Som forældre i Columbus vil I selvfølgelig hver dag snakke med de søde mennesker som arbejder på stuen og på den måde have en løbende dialog om jeres barn og om hvad der sker i Columbus.

Men der er mere end det:

Dagsseddel
Hver dag laver stuen en lille opsummering af hvilke aktiviteter der har været på stuen, gerne krydret med et foto eller to. Dagsedlen bliver hængt på døren til stuen men bliver også lagt på stuens hjemmeside så I kan læse den inden I kommer og henter.

Forældresamtale
Som en del af at jeres barn starter i Columbus, tilbydes I en forældresamtale om hvordan den første tid er gået og hvordan I og jeres barn trives.
Derudover inviteres I til forældresamtale én gang om året samt en samtale i forbindelse med at jeres barn skal starte i skole.
I har desuden altid mulighed for at få en samtale hvis I har brug for det.

Ledelsen
Er der ting som stuens pædagoger ikke kan svare på, så find en person fra ledelsen at spørge.
Ledelsens dør er altid åben og hvis de ikke sidder bag den, så kan ledelsen nok findes et sted på gangen eller på stuerne.

Forældremøde
En gang om året er der forældremøde hvor pædagoger og medhjælpere vil fortælle om hvordan det går på stuen og hvilke planer de har i støbeskeen.

Arrangementer
I løbet af året har vi forskellige arrangementer hvor vi håber at I har lyst til at deltage og være en del af Columbus.

Bestyrelsen
I har også mulighed for at blive valgt ind som forældrerepræsentant i vores bestyrelse.

Facebook
På vores Facebook-side deler vi små historier fra hverdagen som vi er stolte og glade over – og en sjælden gang en historie om noget vi ikke er så stolte og glade over 🙂