Samarbejdet og kommunikationen

Samarbejdet og kommunikationen

I, som forældre, vil hver dag snakke med de søde mennesker, som arbejder på stuen. På den måde opretholder vi en løbende dialog om jeres barn og om hvad der sker i Columbus.

Men der er mere end det. For vi ved, hvor vigtig både den gensidige kommunikation og et godt samarbejde er for jeres barns hverdag i Columbus. Derfor prioriterer vi både den daglige kommunikation og kommunikative indsatser på den lange bane.

Dagsseddel

Hver dag laver hver stue en lille opsummering af hvilke aktiviteter, der har været på stuen – gerne krydret med et foto eller to. Dagsedlen bliver hængt på døren til stuen, men bliver også lagt i AULA, så I kan læse den, inden I kommer og henter.

Som en del af at jeres barn starter i Columbus, tilbydes I en forældresamtale om hvordan den første tid er gået og hvordan I og jeres barn trives. Herefter inviteres I til forældresamtale én gang om året samt en samtale i forbindelse med at jeres barn skal starte i skole. Hvis I har brug for flere

samtaler, kan det sagtens arrangeres.

Forældresamtale

Ledelsen

Er der ting som stuens pædagoger ikke kan svare på, så spørg en person fra ledelsen. Ledelsens dør er altid åben og hvis de ikke sidder bag den, så kan de nok findes et sted på gangen eller på stuerne.

En gang om året er der forældremøde, hvor pædagoger og medhjælpere vil fortælle om, hvordan det går på stuen og hvilke planer de har i støbeskeen.

Forældremøde

I løbet af året har vi forskellige arrangementer, hvor vi håber, at I har lyst til at deltage og være en del af Columbus sammen med jeres barn.

Arrangementer

Bestyrelsen

I har også mulighed for at blive valgt ind som forældrerepræsentant i vores institutionsbestyrelse.

Her deler vi hverdagshistorier og billeder fra vores hverdag, som vi er stolte af.

Facebook og Instagram